سه‌شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۷
افتتاح و کلنگ‌زنی ۸۳ طرح عمرانی و خدماتی در یزد همزمان با دهه فجر

حوزه/ آقایی گفت: ۸۳ طرح عمرانی، خدماتی و زیربنایی همزمان با دهه مبارک فجر در شهرستان یزد افتتاح یا عملیات اجرایی آنها آغاز می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از یزد، محمدجواد آقایی فرماندار یزد امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان یزد، اظهار داشت: همزمان با گرامیداشت چهل و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، ۸۳ طرح عمرانی، خدماتی و زیربنایی در سطح شهرستان افتتاح یا کلنگ‌زنی خواهد شد که از این تعداد، ۷۳ طرح به بهره‌برداری می‌رسد و ۱۰ طرح نیز وارد فاز اجرایی می‌شود.

وی افزود: این طرح‌ها با اعتباری بالغ بر هزار میلیارد تومان در سطح شهرستان یزد اجرا می‌شود و نقش مؤثری در توسعه متوازن شهری و روستایی و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان خواهد داشت

فرماندار یزد، با بیان اینکه مجموع اعتبار این طرح‌ها بالغ بر ۱۰۵۰ میلیارد تومان است، تصریح کرد: از این میزان، ۷۴ طرح شهری با اعتباری بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان و ۹ طرح روستایی با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان اجرا خواهد شد.

آقایی با اشاره به آثار اقتصادی و اجتماعی این طرح‌ها، ابراز کرد: برآوردهای اولیه نشان می‌دهد با اجرای این طرح‌ها، حداقل ۱۵۵ فرصت شغلی مستقیم در سطح شهرستان یزد ایجاد خواهد شد که نقش مهمی در رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی دارد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha